Stație ITP

Inspecția Tehnică Periodică este cunoscută sub acronimul ITP și reprezintă o verificare tehnică a autovehiculului care atestă capacitatea acestuia de a participa în trafic în condiții de siguranță.
ITP

INSPECȚIA TEHNICĂ PERIODICĂ

ITP-ul este o verificare obligatorie prin Lege și vine în sprijinul șoferilor prin asigurarea că autovehiculul are valori normale în aspecte privind nivelul de poluare, siguranță rutieră și stare de folosință generală.


VERIFICARE

Atenție și Rezolvare

Service-ul auto Clever Motors vă garantează seriozitatea cu care tratăm clienții și eficiența pe care o dovedim prin muncă în scopul rezolvării nevoilor acestora.

  • Ce verificăm
  • Cât durează
  • Ce acte trebuie să aduc
Ce verificăm

Verificarea ITP presupune de regulă verificarea stării mecanice a autovehiculului, eficacitatea frânelor față-spate, analiza compoziției chimice a gazelor eliminate, stabilirea nivelului de zgomot a țevii de eșapament, verificarea elementelor de siguranță ale mașinii precum direcția, suspensia, luminile de semnalizare, etc.

Cât durează

Verificarea ITP nu se face foarte rapid, deoarece trebuie să ne dedicăm toate atenția unor detalii ce ulterior vor conta pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi vouă. De regulă, este un proces ce poate să vă țină în loc pentru o perioadă maximă de 25-30 de minute, în funcție de complexitatea cazului. Este un proces întâmplat rar însă, așa că vă rugăm să aveți răbdare și de asemenea să aveți încredere că vom face o verificare temeinică în scopul siguranței dumneavoastră în trafic!

Ce acte trebuie să aduc

Este obligatoriu să vă prezentați la service-ul nostru cu următoarele acte:

  • Cartea de identitate a autovehiculului;
  • Certificatul de înmatriculare al autovehiculului;
  • Cartea de Identitate a persoanei ce se prezintă la service cu autovehiculul.

Așadar, nu trebuie să veniți dvs. (proprietarul autovehiculului) în persoană, însă persoana desemnată trebuie să prezinte actele anterior menționate.


CONSTANȚA

Clever Motors Service Auto

Trimite-ne detalii despre problema întâmpinată și vom căuta imediat o rezolvare.
0722 507 202

0341 446 550

www.clever-motors.ro

office@clever-motors.ro

str. Vârful cu Dor, nr. 6, Constanța

SOCIAL

Urmărește-ne activitatea

Rămâneți la curent cu activitatea noastră și cu anunțurile noastre publice.