Centru Daună

La sediul nostru asigurăm condițiile necesare pentru efectuarea constatării daunei de către reprezentantul asiguratorului.

Societatea noastră efectuează reparația daunei la sediile noastre autorizate RAR, conform Legii, pe baza indicațiilor producătorului.

Încasăm contravaloarea despăgubirii direct de la asigurator la cererea dumneavoastră, iar cu acordul specialiștilor noștri – în baza unui contract de cesiune de creanță – vă reprezentăm la cerere în relația cu societatea de Asigurare pe baza unui contract de mandat autentificat conform Legii la orice sediu al unui notar local.Avem loc pentru autoturismul tău nedeplasabil, ce va avea acces la elevator, stand geometrie, aparat diagnoză scule specifice; personal calificat disponibil pentru efectuarea demontării pieselor avariate în scopul evaluării daunelor ascunse acolo unde este cazul; acces la documentația de reparație a producătorului.

Specialiștii în daune, avizați ASF, pot efectua autoconstatarea daunelor pentru societățile cu care avem parteneriat (a se verifica lista cu societățile în cauză, la momentul solicitării).

CÂȘTIGI TIMP

Avantajele colaborării cu noi

Primul avantaj și cel mai important este faptul că lucrați cu o societate responsabilă și serioasă. Al doilea avantaj este faptul că veți câștiga timp și veți economisi bani lucrând cu noi. Centrul Daune înseamnă Consilierea de daune auto efectuată de către un inspector autorizat ASF (amiabil, avizare, constatare, reconstatare, regie proprie, preluare încasare de la asigurator la cerere). Stabilim soluțiile tehnice finale pentru remedierea daunei auto, identificăm piesele afectate și reparăm la cerere autovehiculul sau autoturismul în timp util și cu o calitate superioară de lucru!

Simplu

Ne mișcăm eficient pentru a constata problema și pentru a identifica soluțiile.

Rapid

Imediat luăm toate măsurile pentru a lega toate procesele cerute pentru o rezolvare rapidă.

Eficient

Rezolvarea este una bine-făcută, realizată de către specialiști în ideea siguranței clientului.

CONSTANȚA

Clever Motors Service Auto

Trimite-ne detalii despre problema întâmpinată și vom căuta imediat o rezolvare.
0722 507 202

0341 446 550

www.clever-motors.ro

office@clever-motors.ro

str. Vârful cu Dor, nr. 6, Constanța

SOCIAL

Urmărește-ne activitatea

Rămâneți la curent cu activitatea noastră și cu anunțurile noastre publice.