Vopsitorie

Prestăm o paletă completă de servicii auto pentru a vă oferi în același loc toate necesitățile tehnice cerute de către autovehiculul dumneavoastră!

Vopsitorie Auto Detaliată în Constanța

Service-ul Auto Clever Motors din Constanța vă oferă servicii profesioniste de vopsitorie auto, în cuptor de vopsit/cabină de vopsit. Personalul nostru calificat vă garantează lucrări de vopsitorie de o calitate superioară și de durată.

Culoarea perfectă

În afară de produse de calitate, ai nevoie de o mână de lucru profesionistă pentru a atinge acea culoare perfectă. Avem această mână de lucru la service-ul nostru auto!

Tehnică variată

Suntem autorizați să intervenim asupra autoturismului dvs.! Că este vorba de schimbat și vopsit pragul auto și alte elemente, sau că este vorba de detalii la autoturisme retro sau moderne, noi știm să intervenim!


Dorești o reparație sau o lucrare? Intră în legătură cu noi!


VOPSITORIE

Vopsitorie auto în cuptor de vopsit

Clever Motors lucrează cu vopsea de calitate marca renumită Klar, a brand-ului Policolor, o vopsea recunoscută în întreaga industrie auto pentru calitățile sale rezistente și de un vizual perfect. Cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul vopselelor auto, acest brand se deosebește față de alți competitori prin gama completă de produse necesare unei reparații eficiente și de calitate ridicată.


Pregătirea Suprafeței

Se spală bine suprafața și se examinează atent suprafețele ce trebuie vopsite, se demontează elementele ce nu trebuie vopsite, se slefuiește toată suprafața.

Vopsirea

Se introduce mașina sau elementul în cabina de vopsit, se aplică stratul de vopsea, se aplică stratul de lac (2 straturi), se lasă piesa la uscat.

Procesul final

Se scoate mașina/piesa din cuptor, se verifică apariția de defecte dacă e cazul și se remediază, se așteaptă adițional pentru uscare pentru un montaj final, se montează.

Calități vopsea/ceară

Film foarte elastic, impermeabilitate, supravopsibil cu orice tip de vopsea, face priză pe orice metal, aderență crescută, protecție permanentă, aplicare ușoară.

CONSTANȚA

Clever Motors Service Auto

Trimite-ne detalii despre problema întâmpinată și vom căuta imediat o rezolvare.
0722 507 202

0341 446 550

www.clever-motors.ro

office@clever-motors.ro

str. Vârful cu Dor, nr. 6, Constanța

SOCIAL

Urmărește-ne activitatea

Rămâneți la curent cu activitatea noastră și cu anunțurile noastre publice.